Update: Toegangspoortjes Universiteitsbibliotheek Binnenstad weer open

Vanwege technische problemen met de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad, is besloten de poortjes met onmiddellijke ingang weer open te zetten. Dit betekent dat bezoekers voorlopig geen toegangspas nodig hebben om de bibliotheek te betreden. Let wel: de toegangscontrole tijdens tentamenperiodes blijft van kracht.

Oorspronkelijk bericht:

UB Binnenstad vanaf 1 mei alleen toegankelijk met toegangspas

Vanaf 1 mei 2018 moeten alle bezoekers bij de UB Binnenstad altijd hun toegangspas (RUG-intern en -extern) aanbieden bij de toegangspoortjes, zowel bij binnenkomst als bij het verlaten van het gebouw. Tijdens tentamenperiodes blijft de UB Binnenstad alleen toegankelijk voor RUG-studenten en -medewerkers. Studenten met een Hanze-pas hebben beperkt toegang tot het gebouw. Meer informatie: Wie heeft er wanneer toegang?

Wilt u het DNPP bezoeken, maar bent u niet in het bezit van een toegangspas, dan kunt u zich melden bij de Receptie op de begane grond. U zult dan een bezoekerspas ontvangen om toegang tot het gebouw te krijgen. Stelt u ons voortijdig telefonisch op de hoogte van uw bezoek: 050 363 5000 (receptie).

Laatst gewijzigd: 10-07-2018 11:35:48